Piškotki na spletnem mestu Slomškova založba

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Več informacij o piškotkih si lahko preberete na povezavi "več o piškotkih".

Vaš IP naslov: 18.232.146.10
-
 
Ognjišče d.o.o.
Trg Brolo 11, 6000 Koper

Slomškova založba
Slomškov trg 3
SI - 2000 Maribor
Slovenija

E-pošta:

Tel.: 0590 80 250
Fax: 0590 80 251

Koristne povezave

SVOJ NAKUP PROSIM OPRAVITE TUKAJ!!!

SLOMŠKOVA KNJIGARNA

OGNJISCE

SPLETNA KNJIGARNA

Kartica zvestobe (KKO)

POPUST (KKO) in SPLETNI NAKUP (!!!)

Vsem članom knjižnega kluba Ognjišče (KKO) ob nakupu obračunamo članski popust! Več o naši kartici zvestobe lahko preberete na zgoraj objavljeni povezavi.
Zaradi direktiv, ki jih prinaša nov "Zakon o enotni ceni knjige", bo popust upoštevan zgolj pri knjigah, ki so v prodaji že več kot 6 mesecev. Sicer velja cena brez popustov!!!
Povabljeni, da svoj nakup opravite v eni od naših spletnih knjigarn (povezave zgoraj), saj zaradi združevanje spletnih strani na enotno (pod okriljem Ognjišča) pri nakupih preko strani Slomškove založbe občasno prihaja do tehničnih motenj, hkrait pa tudi (zaradi ne-vzpostavljenih povezav med strežniki) zaloge niso ažurirane.

Knjižne novosti

ponudba

BIBLIČNI DISTIHI V HÜBNERJEVI KNJIGI

Jožef Smej

V apostolski spodbudi CD 5 papeža Janeza Pavla II. beremo: "V poučevanju šolskih predmetov se po nekaterih deželah oglašajo vedno bolj številne tožbe zaradi posledic, ker so zanemarjali učenčevo urjenje spomina. Zakaj ne bi skušali to spet razumno in izvirno uvesti v katehezo?" Papež seveda misli, naj bi se mladi učili na pamet Jezusove besede, pomembna mesta Svetega pisma, deset zapovedi, - Z izdajo pričujoče knjige ne mislimo, da bi se mladi morali naučiti vseh distihov, ampak da bi si ob njih prisvojili ustrezno biblično snov in jo dojeli v njeni globini. Drugi namen pričujoče knjige pa je, da bi vzljubili latinski jezik. Distih je zveza heksametra (šesterca) in pentametra (peterca).

Format: /broširano šivano: 14 x 20 cm/ 240 strani/ zbirka: Teologija 3

ISBN: ISBN 961-6522-19-1

Ognjišče d.o.o. – Slomškova založba © Vse pravice pridržane 2020 | Politika uporabe piškotkov | Izvedba: Grafični studio, Robert Kuzma, Gremo jadrat, Second Swipe.