Piškotki na spletnem mestu Slomškova založba

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Več informacij o piškotkih si lahko preberete na povezavi "več o piškotkih".

Vaš IP naslov: 34.238.190.122
-
 
Ognjišče d.o.o.
Trg Brolo 11, 6000 Koper

Slomškova založba
Slomškov trg 3
SI - 2000 Maribor
Slovenija

E-pošta:

Tel.: 0590 80 250
Fax: 0590 80 251

Koristne povezave

SVOJ NAKUP PROSIM OPRAVITE TUKAJ!!!

SLOMŠKOVA KNJIGARNA

OGNJISCE

SPLETNA KNJIGARNA

Kartica zvestobe (KKO)

POPUST (KKO) in SPLETNI NAKUP (!!!)

Vsem članom knjižnega kluba Ognjišče (KKO) ob nakupu obračunamo članski popust! Več o naši kartici zvestobe lahko preberete na zgoraj objavljeni povezavi.
Zaradi direktiv, ki jih prinaša nov "Zakon o enotni ceni knjige", bo popust upoštevan zgolj pri knjigah, ki so v prodaji že več kot 6 mesecev. Sicer velja cena brez popustov!!!
Povabljeni, da svoj nakup opravite v eni od naših spletnih knjigarn (povezave zgoraj), saj zaradi združevanje spletnih strani na enotno (pod okriljem Ognjišča) pri nakupih preko strani Slomškove založbe občasno prihaja do tehničnih motenj, hkrait pa tudi (zaradi ne-vzpostavljenih povezav med strežniki) zaloge niso ažurirane.

Knjižne novosti

novosti

KROŽENJE

Stanko JANEŽIČ

Zbirka Kroženje je razdeljena na štiri cikle, ki lahko, simbolično in po drugi strani tudi zelo konkretno, vodijo k štirim letnim časom, štirim stranem neba, štirim elementom, iz katerih je sestavljeno stvarstvo. Lahko pa v štiridelni zgradbi zbirke zaslutimo tudi pesnikovo pot, njene postaje, stopnje v rasti zavesti, ki se je oblikovala v širokem loku od mladeniške radovednosti, vedoželjnosti in poguma, preko zrelih ter premišljenih spoznanj o bivanju in biti ter človekovem razmerju do Boga, do poetičnih utrinkov, skozi katere se mu vedno znova razkrivajo zakonitosti njegove lastne življenjske poti, a tudi vsega tistega, kar ga je na tej poti povezalo z drugimi ljudmi, izročilom, zgodovino in njegovim teološkim poklicem…

Pesem in Bog sta tisti ključni stalnici, ki povezujeta Janežičevo pot iskanja Besede in lepote v celoto. Človek, ki je iskalec in zapisovalec, s svojimi dejanji oblikuje dom in svet. Poezija je začrtana v samo središče tega večnega kroženja.

Ilustrirala Karmen Smodiš; 2008.

Format: 130X200 mm

ISBN: 978-961-6522-87-8

Ognjišče d.o.o. – Slomškova založba © Vse pravice pridržane 2020 | Politika uporabe piškotkov | Izvedba: Grafični studio, Robert Kuzma, Gremo jadrat, Second Swipe.