Piškotki na spletnem mestu Slomškova založba

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Več informacij o piškotkih si lahko preberete na povezavi "več o piškotkih".

Vaš IP naslov: 34.204.191.145
-
 
Ognjišče d.o.o.
Trg Brolo 11, 6000 Koper

Slomškova založba
Slomškov trg 3
SI - 2000 Maribor
Slovenija

E-pošta:

Tel.: 0590 80 250
Fax: 0590 80 251

Koristne povezave

SVOJ NAKUP PROSIM OPRAVITE TUKAJ!!!

SLOMŠKOVA KNJIGARNA

OGNJISCE

SPLETNA KNJIGARNA

Kartica zvestobe (KKO)

POPUST (KKO) in SPLETNI NAKUP (!!!)

Vsem članom knjižnega kluba Ognjišče (KKO) ob nakupu obračunamo članski popust! Več o naši kartici zvestobe lahko preberete na zgoraj objavljeni povezavi.
Zaradi direktiv, ki jih prinaša nov "Zakon o enotni ceni knjige", bo popust upoštevan zgolj pri knjigah, ki so v prodaji že več kot 6 mesecev. Sicer velja cena brez popustov!!!
Povabljeni, da svoj nakup opravite v eni od naših spletnih knjigarn (povezave zgoraj), saj zaradi združevanje spletnih strani na enotno (pod okriljem Ognjišča) pri nakupih preko strani Slomškove založbe občasno prihaja do tehničnih motenj, hkrait pa tudi (zaradi ne-vzpostavljenih povezav med strežniki) zaloge niso ažurirane.

Knjižne novosti

novosti

MEDITACIJE

blaženi Anton Martin Slomšek

Slomšek v Meditacijah živo opisuje duhovnika pred oltarjem, pri ambonu in v spovednici. Potem ga predstavi, ko moli, študira in se sprehaja. In slednjič opiše duhovnika pri krstu in v družbi, ko se pošteno veseli, saj se zaveda svojega dostojanstva. Slomšek ne skriva slabosti in nevarnosti, ki zalezujejo duhovnika. Prav tako pa omenja svetle zglede, ki osrečujejo duhovnikovo dušo. Izposoja si besede svetnikov, da našteje za duhovnika najpomembnejša sredstva blaženosti. To so beseda, zgled in molitev. In največja med njimi je molitev. Samo z molitvijo more dober duhovnik premagati hudega duha, divja neurja in zapeljevanja, ki se mu postavljajo na pot, da bi ga prestrašila in uspavala. Meditacije so namenjene le duhovniku, temveč vsakemu človeku. Veliko tega, kar doleti duhovnika, lahko namreč (do)živi vsak človek. Zato so koristne za vse. trda vezava, 80 strani, 2008.

Format: 12 x 20 cm

ISBN: 978-961-6522-67-0

Ognjišče d.o.o. – Slomškova založba © Vse pravice pridržane 2020 | Politika uporabe piškotkov | Izvedba: Grafični studio, Robert Kuzma, Gremo jadrat, Second Swipe.