Piškotki na spletnem mestu Slomškova založba

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Več informacij o piškotkih si lahko preberete na povezavi "več o piškotkih".

Vaš IP naslov: 3.221.159.255
-
 
Ognjišče d.o.o.
Trg Brolo 11, 6000 Koper

Slomškova založba
Slomškov trg 3
SI - 2000 Maribor
Slovenija

E-pošta:

Tel.: 0590 80 250
Fax: 0590 80 251

Koristne povezave

SVOJ NAKUP PROSIM OPRAVITE TUKAJ!!!

SLOMŠKOVA KNJIGARNA

OGNJISCE

SPLETNA KNJIGARNA

Kartica zvestobe (KKO)

POPUST (KKO) in SPLETNI NAKUP (!!!)

Vsem članom knjižnega kluba Ognjišče (KKO) ob nakupu obračunamo članski popust! Več o naši kartici zvestobe lahko preberete na zgoraj objavljeni povezavi.
Zaradi direktiv, ki jih prinaša nov "Zakon o enotni ceni knjige", bo popust upoštevan zgolj pri knjigah, ki so v prodaji že več kot 6 mesecev. Sicer velja cena brez popustov!!!
Povabljeni, da svoj nakup opravite v eni od naših spletnih knjigarn (povezave zgoraj), saj zaradi združevanje spletnih strani na enotno (pod okriljem Ognjišča) pri nakupih preko strani Slomškove založbe občasno prihaja do tehničnih motenj, hkrait pa tudi (zaradi ne-vzpostavljenih povezav med strežniki) zaloge niso ažurirane.

Knjižne novosti

novosti

ZGLED SEM VAM DAL

Enrico Masseroni

Duhovnik je poklican, da vedno znova oznanja in utemeljuje lepoto določenih vrednot, ki so sicer znane, a jih posvetna miselnost brezobzirno zasmehuje in tepta. Predvsem pa je duhovnikova dolžnost, da kaže na resnični temelj zvestobe. Vladajoča kultura namreč teži k malikovanju jaza v okviru divjega subjektivizma; lastnost jaza pa je predvsem šibkost, ki apelira na druge, na maso, da bi se počutil možnega. Odtod prepuščenost na milost in nemilost modi. Zato ni mogoče premagati kriznega položaja s sprejemanjem kompromisa s trenutno miselnostjo. Res je ravno nasprotno: v zgodovinskih obdobjih, ki so bila tako kakor naše, moralno na tleh in so jih bičali vetrovi brezbrižnosti, je nujno treba predlagati evangeljsko pričevanje v njegovih najbolj čistih in prosojnih obrisih. trda vezava, 184 strani, 2007

Format: 14 x 20 cm

ISBN: 978-961-6522-62-5

Ognjišče d.o.o. – Slomškova založba © Vse pravice pridržane 2021 | Politika uporabe piškotkov | Izvedba: Grafični studio, Robert Kuzma, Gremo jadrat, Second Swipe.