Piškotki na spletnem mestu Slomškova založba

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Več informacij o piškotkih si lahko preberete na povezavi "več o piškotkih".

Vaš IP naslov: 18.232.146.10
-
 
Ognjišče d.o.o.
Trg Brolo 11, 6000 Koper

Slomškova založba
Slomškov trg 3
SI - 2000 Maribor
Slovenija

E-pošta:

Tel.: 0590 80 250
Fax: 0590 80 251

Koristne povezave

SVOJ NAKUP PROSIM OPRAVITE TUKAJ!!!

SLOMŠKOVA KNJIGARNA

OGNJISCE

SPLETNA KNJIGARNA

Kartica zvestobe (KKO)

POPUST (KKO) in SPLETNI NAKUP (!!!)

Vsem članom knjižnega kluba Ognjišče (KKO) ob nakupu obračunamo članski popust! Več o naši kartici zvestobe lahko preberete na zgoraj objavljeni povezavi.
Zaradi direktiv, ki jih prinaša nov "Zakon o enotni ceni knjige", bo popust upoštevan zgolj pri knjigah, ki so v prodaji že več kot 6 mesecev. Sicer velja cena brez popustov!!!
Povabljeni, da svoj nakup opravite v eni od naših spletnih knjigarn (povezave zgoraj), saj zaradi združevanje spletnih strani na enotno (pod okriljem Ognjišča) pri nakupih preko strani Slomškove založbe občasno prihaja do tehničnih motenj, hkrait pa tudi (zaradi ne-vzpostavljenih povezav med strežniki) zaloge niso ažurirane.

Knjižne novosti

ponudba

KRIŽEV POT

Jože Kužnik in s. Štefka Klemen

Pot odrešenja za mnoge ljudi je velikokrat križev pot tistih, ki jih je Kristus Gospod poklical v svojo službo. Hoditi med ljudmi, od katerih te mnogi ne razumejo, se ti posmehujejo, zasramujejo in te obkladajo s slabimi nameni je križev pot Kristusovega učenca. Učenec namreč ni nad učiteljem in pot odrešenja mnogih nujno vodi preko Kalvarije. Knjižico, ki vsebuje dva križeva pota, je pripravil Center za duhovne poklice v Mariboru skupaj s Slomškovo založbo. Zlasti v postnem času bo dragocen pripomoček za osebno in skupno molitev. Vabi vse, tako člane molitvenih skupin, kakor tudi druge, da bi s pobožnostjo križevega pota, s svojo molitvijo izprosili milosti in moči tem, ki hodijo za Gospodom, pa tudi milosti in poguma njim, ki se odločajo delati na njivi Božjega kraljestva.

Format: /broširano šivano: 11 x 20 cm/ 56 strani/ zbirka: Hvalite Gosp

ISBN: ISBN 961-6522-25-6

Ognjišče d.o.o. – Slomškova založba © Vse pravice pridržane 2020 | Politika uporabe piškotkov | Izvedba: Grafični studio, Robert Kuzma, Gremo jadrat, Second Swipe.