Piškotki na spletnem mestu Slomškova založba

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Več informacij o piškotkih si lahko preberete na povezavi "več o piškotkih".

Vaš IP naslov: 3.221.159.255
-
 
Ognjišče d.o.o.
Trg Brolo 11, 6000 Koper

Slomškova založba
Slomškov trg 3
SI - 2000 Maribor
Slovenija

E-pošta:

Tel.: 0590 80 250
Fax: 0590 80 251

Koristne povezave

SVOJ NAKUP PROSIM OPRAVITE TUKAJ!!!

SLOMŠKOVA KNJIGARNA

OGNJISCE

SPLETNA KNJIGARNA

Kartica zvestobe (KKO)

POPUST (KKO) in SPLETNI NAKUP (!!!)

Vsem članom knjižnega kluba Ognjišče (KKO) ob nakupu obračunamo članski popust! Več o naši kartici zvestobe lahko preberete na zgoraj objavljeni povezavi.
Zaradi direktiv, ki jih prinaša nov "Zakon o enotni ceni knjige", bo popust upoštevan zgolj pri knjigah, ki so v prodaji že več kot 6 mesecev. Sicer velja cena brez popustov!!!
Povabljeni, da svoj nakup opravite v eni od naših spletnih knjigarn (povezave zgoraj), saj zaradi združevanje spletnih strani na enotno (pod okriljem Ognjišča) pri nakupih preko strani Slomškove založbe občasno prihaja do tehničnih motenj, hkrait pa tudi (zaradi ne-vzpostavljenih povezav med strežniki) zaloge niso ažurirane.

Knjižne novosti

ponudba

FRANC SALEŠKI GOMILŠEK

Franc Gomilšek (1872-1943), župnik pri Sv. Benediktu v Slovenskih goricah in dekan dekanije Lenart v Slov. goricah, je bil eden tistih veliki mož, ki je zaslužen na narodnem in verskem področju. V začetku 20. stoletja je bil pobudnik mladinskega gibanja, vnet borec za slovenstvo ob severni meji in v slovenjegoriških krajih, pospečevalec slovenskega tiska, vnet častilec Srca Jezusovega in Srca Marijinega, pobudnik in ustanovitelj mnogih verskih družb in še marsikaj. Prav je, da ga spoznamo in se ob njegovem zgledu utrdimo v svoji narodni zavesti, v veri in zvestobi krščanskim moralnim vrednotam. Franc Gomilček je eden od slovenskih kandidatov, za katere teže postopek za priznanje mučeništva zaradi vere.

Format: Trda vezava, 208 strani, 14 x 20 cm, 20 �b fotografij, Osebnos

ISBN:

Ognjišče d.o.o. – Slomškova založba © Vse pravice pridržane 2021 | Politika uporabe piškotkov | Izvedba: Grafični studio, Robert Kuzma, Gremo jadrat, Second Swipe.