Piškotki na spletnem mestu Slomškova založba

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Več informacij o piškotkih si lahko preberete na povezavi "več o piškotkih".

Vaš IP naslov: 35.175.121.230
-
 
Ognjišče d.o.o.
Trg Brolo 11, 6000 Koper

Slomškova založba
Slomškov trg 3
SI - 2000 Maribor
Slovenija

E-pošta:

Tel.: 0590 80 250
Fax: 0590 80 251

Koristne povezave

SVOJ NAKUP PROSIM OPRAVITE TUKAJ!!!

SLOMŠKOVA KNJIGARNA

OGNJISCE

SPLETNA KNJIGARNA

Kartica zvestobe (KKO)

POPUST (KKO) in SPLETNI NAKUP (!!!)

Vsem članom knjižnega kluba Ognjišče (KKO) ob nakupu obračunamo članski popust! Več o naši kartici zvestobe lahko preberete na zgoraj objavljeni povezavi.
Zaradi direktiv, ki jih prinaša nov "Zakon o enotni ceni knjige", bo popust upoštevan zgolj pri knjigah, ki so v prodaji že več kot 6 mesecev. Sicer velja cena brez popustov!!!
Povabljeni, da svoj nakup opravite v eni od naših spletnih knjigarn (povezave zgoraj), saj zaradi združevanje spletnih strani na enotno (pod okriljem Ognjišča) pri nakupih preko strani Slomškove založbe občasno prihaja do tehničnih motenj, hkrait pa tudi (zaradi ne-vzpostavljenih povezav med strežniki) zaloge niso ažurirane.

Knjižne novosti

novosti

ŽIVI VSAK DAN - 365 vitaminov za srce

PHIL BOSMANS

V besedilih, ki so zbrana v knjigi, se kaže enkratna umetnost Phila Bosmansa – kako komunicira z ljudmi, kako jih neposredno nagovarja, poln simpatije, prepričljivosti in pogosto tudi s humorjem. Za vsako vrstico, ki jo je zapisal, stojijo živi ljudje, izkušnje z njihovo nemočjo, njihovim hrepenenjem po varnosti in sreči. Vedno gre za prvinske življenjske izkušnje, na katere včasih odgovarja z odkrito, še pogosteje pa z duhovito privlačno odprtostjo. Njegova besedila so vedno kratka in logična. Stvari se vselej loti s prave strani. Čudovito zna pripovedovati, z nekaj besedami naniza ganljiv prizor, podobo, ki se dotakne srca.

»Živi vsak dan, 365 vitaminov za srce«: za to knjigo izbrana in prirejena besedila so vedno nove variacije osnovne melodije človeškega srca, so kot življenjsko nujno potrebni vitamini. Naj vam postane ta spremljevalec vsak dan v letu spodbuda za srčnost: »Sreče ne moreš kupiti. Samo Ljubezen je zastonjska.«

365 vitaminov za srce je darilo za vsak dan v letu.

 

Šifra: 600428

Trda vezava; barvne fotografije; 224 strani; 2016.

 

Knjige odpremljamo s Pošto Slovenije zgolj "na odkup"!

 

Strošek odpremljanja znaša od 2,50€ do 3,79€ na pošiljko.

 

Nakup opravite  na: knjigarna.ognjisce.si 

Format: 20 x 25 cm

ISBN: 978-961-265-161-9

Ognjišče d.o.o. – Slomškova založba © Vse pravice pridržane 2020 | Politika uporabe piškotkov | Izvedba: Grafični studio, Robert Kuzma, Gremo jadrat, Second Swipe.