Piškotki na spletnem mestu Slomškova založba

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Več informacij o piškotkih si lahko preberete na povezavi "več o piškotkih".

Vaš IP naslov: 54.224.235.183
-
 
Ognjišče d.o.o.
Trg Brolo 11, 6000 Koper

Slomškova založba
Slomškov trg 3
SI - 2000 Maribor
Slovenija

E-pošta:

Tel.: 0590 80 250
Fax: 0590 80 251

Koristne povezave

SVOJ NAKUP PROSIM OPRAVITE TUKAJ!!!

SLOMŠKOVA KNJIGARNA

OGNJISCE

SPLETNA KNJIGARNA

Kartica zvestobe (KKO)

POPUST (KKO) in SPLETNI NAKUP (!!!)

Vsem članom knjižnega kluba Ognjišče (KKO) ob nakupu obračunamo članski popust! Več o naši kartici zvestobe lahko preberete na zgoraj objavljeni povezavi.
Zaradi direktiv, ki jih prinaša nov "Zakon o enotni ceni knjige", bo popust upoštevan zgolj pri knjigah, ki so v prodaji že več kot 6 mesecev. Sicer velja cena brez popustov!!!
Povabljeni, da svoj nakup opravite v eni od naših spletnih knjigarn (povezave zgoraj), saj zaradi združevanje spletnih strani na enotno (pod okriljem Ognjišča) pri nakupih preko strani Slomškove založbe občasno prihaja do tehničnih motenj, hkrait pa tudi (zaradi ne-vzpostavljenih povezav med strežniki) zaloge niso ažurirane.

Knjižne novosti

novosti

KAKO ODPUSTITI (ponatis!)

Jean Monbourquette

Odpustiti ni lahko. Ni dovolj, da to hočemo. Odpuščanje je umetnost. Skrivnost te umetnosti je v razumevanju, da odpuščanja ne moremo omejiti na dejanje volje ali na moralno dolžnost.

Odpuščanje je namreč sad procesa, ki vključuje vse človeške zmožnosti. Znati odpustiti pomeni osvoboditi se tesnobnega nemira, ki ga prinašajo zamere, in narediti odpuščanje za izvor in sredstvo psihološke in duhovne rasti.

Jean Monbourquette, o.m.i. (1933-2011), je bil profesor na institutu za pastoralno teologijona Univerzi Saint-Paul v Ottawi, kjer je v svetovalnem Centru koordiniral in vodil  različne skupine, zlasti za zakonske pare in starše.

Avtor je dosegel magisterij iz teologije, filozofije in vzgojnih znanosti na Univerzi v Ottawi, magisterij klinične psihologije na Univerzi v San Franciscu in doktorat psihologije v mednarodnem kolidžu v Los Angelesu.

Njegovi najbolj znani deli sta »Aimer, perdre et grandir« (Ljubiti, izgubiti in rasti) in »Mourir en vie!« (Umreti v življenju).

 

232 strani; broširano z zavihki: Ponatis – 2016.

 

Knjige odpremljamo s Pošto Slovenije zgolj "na odkup"!

 

Strošek odpremljanja znaša od 2,50€ do 3,79€ na pošiljko.

 

Nakup opravite  na: knjigarna.ognjisce.si 

Format: 12,5 x 20,5 cm

ISBN: 978-961-6522-23-6

Ognjišče d.o.o. – Slomškova založba © Vse pravice pridržane 2018 | Politika uporabe piškotkov | Izvedba: Grafični studio, Robert Kuzma, Gremo jadrat, Second Swipe.