Piškotki na spletnem mestu Slomškova založba

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Več informacij o piškotkih si lahko preberete na povezavi "več o piškotkih".

Vaš IP naslov: 34.204.191.145
-
 
Ognjišče d.o.o.
Trg Brolo 11, 6000 Koper

Slomškova založba
Slomškov trg 3
SI - 2000 Maribor
Slovenija

E-pošta:

Tel.: 0590 80 250
Fax: 0590 80 251

Koristne povezave

SVOJ NAKUP PROSIM OPRAVITE TUKAJ!!!

SLOMŠKOVA KNJIGARNA

OGNJISCE

SPLETNA KNJIGARNA

Kartica zvestobe (KKO)

POPUST (KKO) in SPLETNI NAKUP (!!!)

Vsem članom knjižnega kluba Ognjišče (KKO) ob nakupu obračunamo članski popust! Več o naši kartici zvestobe lahko preberete na zgoraj objavljeni povezavi.
Zaradi direktiv, ki jih prinaša nov "Zakon o enotni ceni knjige", bo popust upoštevan zgolj pri knjigah, ki so v prodaji že več kot 6 mesecev. Sicer velja cena brez popustov!!!
Povabljeni, da svoj nakup opravite v eni od naših spletnih knjigarn (povezave zgoraj), saj zaradi združevanje spletnih strani na enotno (pod okriljem Ognjišča) pri nakupih preko strani Slomškove založbe občasno prihaja do tehničnih motenj, hkrait pa tudi (zaradi ne-vzpostavljenih povezav med strežniki) zaloge niso ažurirane.

Knjižne novosti

novosti

ODPUŠČANJE - Poti duhovne osvoboditve

Wunibald Müller

Že bežen pogled na skrbno in premišljeno izbrane naslove (Kdor zna odpuščati, je osvobojen, Žrtve in storilci, Odpuščanje in usmiljenje, Ko najdemo smisel in Ko si znamo odpustiti) govori v prid dobri izbiri in knjigo uvršča med prvence duhovne literature. Koristila bo vernim in drugače vernim, ki se že leta spopadajo z željo po odpuščanju in se kljub dobri volji ne morejo izviti iz spon maščevanja. Müllerjeva knjiga blesti v svojem umirjenem slogu in duhovni svežini. Stavki so kakor modri izreki, ki bralca vabijo k razmišljanju. Knjiga se bere počasi, da njena moč objame srce in spomin. To je posebna vrednost Müllerjeve knjige in nekaj, kar lahko navduši zahtevnejše bralce.

 

Wunibald Müller, rojen 1950, s svojo družino živi v Würzburgu (Nemčija), je doktor teologije in diplomirani psiholog ter psihoterapevt. V terapevtsko-duhovnem centru »Recollectio-Haus« v opatiji Münsterschwarzach, ki ga je ustanovil in ga vodi od njegovega začetka (1991) opravlja svetovalno dejavnost. Pri delu mu pomaga strokovni tim in duhovni voditelj centra Anselm Grün. Wunibald Müller se veliko posveča tudi pisanju, številne njegove uspešne knjige posegajo na področja duhovnosti, življenjskega svetovanja in psihologije.

 

64 strani; broširano z zavihki; 2016.

šifra 600426

 

Knjige odpremljamo s Pošto Slovenije zgolj "na odkup"!

 

Strošek odpremljanja znaša od 2,50€ do 3,79€ na pošiljko.

 

Nakup opravite na spletnem naslovu: knjigarna.ognjisce.si

Format: 12 x 20 cm

ISBN: 978-961-265-158-9

Ognjišče d.o.o. – Slomškova založba © Vse pravice pridržane 2020 | Politika uporabe piškotkov | Izvedba: Grafični studio, Robert Kuzma, Gremo jadrat, Second Swipe.