Piškotki na spletnem mestu Slomškova založba

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Več informacij o piškotkih si lahko preberete na povezavi "več o piškotkih".

Vaš IP naslov: 34.204.191.145
-
 
Ognjišče d.o.o.
Trg Brolo 11, 6000 Koper

Slomškova založba
Slomškov trg 3
SI - 2000 Maribor
Slovenija

E-pošta:

Tel.: 0590 80 250
Fax: 0590 80 251

Koristne povezave

SVOJ NAKUP PROSIM OPRAVITE TUKAJ!!!

SLOMŠKOVA KNJIGARNA

OGNJISCE

SPLETNA KNJIGARNA

Kartica zvestobe (KKO)

POPUST (KKO) in SPLETNI NAKUP (!!!)

Vsem članom knjižnega kluba Ognjišče (KKO) ob nakupu obračunamo članski popust! Več o naši kartici zvestobe lahko preberete na zgoraj objavljeni povezavi.
Zaradi direktiv, ki jih prinaša nov "Zakon o enotni ceni knjige", bo popust upoštevan zgolj pri knjigah, ki so v prodaji že več kot 6 mesecev. Sicer velja cena brez popustov!!!
Povabljeni, da svoj nakup opravite v eni od naših spletnih knjigarn (povezave zgoraj), saj zaradi združevanje spletnih strani na enotno (pod okriljem Ognjišča) pri nakupih preko strani Slomškove založbe občasno prihaja do tehničnih motenj, hkrait pa tudi (zaradi ne-vzpostavljenih povezav med strežniki) zaloge niso ažurirane.

Knjižne novosti

novosti

PODOBE O BOGU

Karl Frielingsdorf

Iz življenjskih in verskih zgodb, ki jih je raziskoval avtor, so izpeljane štiri najpogostejše negativne podobe o Bogu: bog sodnik, ki kaznuje, bog smrti, bog knjigovodja in bog storilnosti, ki preobremenjuje.

Temu ustrezno so nato vsakič predstavljene tudi podobe Boga iz krščanskega razodetja, ki zdravi in osvobaja: usmiljeni in ljubeči Bog, Bog življenja, dobri pastir in Bog rodovitnosti.

Pričujoča knjiga vas želi spodbuditi in opogumiti, da se soočite s svojimi raznolikimi podobami Boga, ki so nastale predvsem v času vašega otroštva. Le v zavestnem soočenju z njimi lahko na eni strani razkrinkamo podobe Boga, ki nas potiskajo v bolezen, in na drugi strani odkrivamo resničnega Boga, ki se nam je razodel v Jezusu, ga po njem spoznamo in se ga naučimo ljubiti.

 

Broširano z zavihki; 96 strani; 2016.

 

Format: 12 x 20 cm

ISBN: 978-961-265-154-1

Ognjišče d.o.o. – Slomškova založba © Vse pravice pridržane 2020 | Politika uporabe piškotkov | Izvedba: Grafični studio, Robert Kuzma, Gremo jadrat, Second Swipe.