Piškotki na spletnem mestu Slomškova založba

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Več informacij o piškotkih si lahko preberete na povezavi "več o piškotkih".

Vaš IP naslov: 34.204.191.145
-
 
Ognjišče d.o.o.
Trg Brolo 11, 6000 Koper

Slomškova založba
Slomškov trg 3
SI - 2000 Maribor
Slovenija

E-pošta:

Tel.: 0590 80 250
Fax: 0590 80 251

Koristne povezave

SVOJ NAKUP PROSIM OPRAVITE TUKAJ!!!

SLOMŠKOVA KNJIGARNA

OGNJISCE

SPLETNA KNJIGARNA

Kartica zvestobe (KKO)

POPUST (KKO) in SPLETNI NAKUP (!!!)

Vsem članom knjižnega kluba Ognjišče (KKO) ob nakupu obračunamo članski popust! Več o naši kartici zvestobe lahko preberete na zgoraj objavljeni povezavi.
Zaradi direktiv, ki jih prinaša nov "Zakon o enotni ceni knjige", bo popust upoštevan zgolj pri knjigah, ki so v prodaji že več kot 6 mesecev. Sicer velja cena brez popustov!!!
Povabljeni, da svoj nakup opravite v eni od naših spletnih knjigarn (povezave zgoraj), saj zaradi združevanje spletnih strani na enotno (pod okriljem Ognjišča) pri nakupih preko strani Slomškove založbe občasno prihaja do tehničnih motenj, hkrait pa tudi (zaradi ne-vzpostavljenih povezav med strežniki) zaloge niso ažurirane.

Knjižne novosti

ponudba

DUHOVNOST OD SPODAJ (ponatis!)

Anselm Grün in Meinrad Dufner

Danes mnogi naši sodobniki hrepenijo po duhovnosti. Toda številni sebi primerno duhovnost raje iščejo v vzhodnih religijah, kakor pa v krščanskem izročilu. Danes potrebujemo nov jezik in nove praktične poti, da bi krščansko duhovnost opisovali in uresničevali tako, da bi se ljudje čutili nagovorjeni. Če izhajamo iz prave duhovnosti smo na pravi poti. Ena takih je duhovnost od spodaj. Ta pomeni, da nam Bog ne govori samo po Svetem pismu in Cerkvi, temveč tudi po nas samih, po naših mislih in občutkih, po našem telesu, po naših sanjah in prav tako po naših ranah ter dozdevnih slabostih.
 
 
Broširano, 120 strani, 2. ponatis 2012.

Format: 12x20 cm

ISBN: 978-961-6522-41-0

Ognjišče d.o.o. – Slomškova založba © Vse pravice pridržane 2020 | Politika uporabe piškotkov | Izvedba: Grafični studio, Robert Kuzma, Gremo jadrat, Second Swipe.