Piškotki na spletnem mestu Slomškova založba

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Več informacij o piškotkih si lahko preberete na povezavi "več o piškotkih".

Vaš IP naslov: 34.234.223.162
-
 
Ognjišče d.o.o.
Trg Brolo 11, 6000 Koper

Slomškova založba
Slomškov trg 3
SI - 2000 Maribor
Slovenija

E-pošta:

Tel.: 0590 80 250
Fax: 0590 80 251

Koristne povezave

SVOJ NAKUP PROSIM OPRAVITE TUKAJ!!!

SLOMŠKOVA KNJIGARNA

OGNJISCE

SPLETNA KNJIGARNA

Kartica zvestobe (KKO)

POPUST (KKO) in SPLETNI NAKUP (!!!)

Vsem članom knjižnega kluba Ognjišče (KKO) ob nakupu obračunamo članski popust! Več o naši kartici zvestobe lahko preberete na zgoraj objavljeni povezavi.
Zaradi direktiv, ki jih prinaša nov "Zakon o enotni ceni knjige", bo popust upoštevan zgolj pri knjigah, ki so v prodaji že več kot 6 mesecev. Sicer velja cena brez popustov!!!
Povabljeni, da svoj nakup opravite v eni od naših spletnih knjigarn (povezave zgoraj), saj zaradi združevanje spletnih strani na enotno (pod okriljem Ognjišča) pri nakupih preko strani Slomškove založbe občasno prihaja do tehničnih motenj, hkrait pa tudi (zaradi ne-vzpostavljenih povezav med strežniki) zaloge niso ažurirane.

Knjižne novosti

novosti

PRAZNIKI - OD BOŽIČA DO TREH KRALJEV

Anton Martin Slomšek / ur. Stanislav Slatinek

Slomškovi praznični govori so kot zaklad na njivi. Dragoceno se bleščijo njegovi govori za adventni in božični čas. Časovno segajo v obdobje od leta 1841 do 1861. Gre za najbolj plodovito dvajsetletno obdobje Slomškovega življenja. To je zlati čas Slomškovega pisanja, ko je bil nadžupnik in dekan v Vuzenici, pa vse tja do njegove blažene smrti. Slomškovi "Praniki - od božiča do treh kraljev" so originalno napisani v nemšekm jeziku in kažejo, kako je Slomšek močno ljubil cerkveno leto in Gosopodove praznike. Knjiga se ponuja kot iskrica za leto vere (2012-2013), da bi besede blaženega Slomška v nas ponovno prižgale vero, upanje in ljubezen.

Slomškove praznične govore je zbral in uredil dr. Stanislav Slatinek.

 

Broširano, 88 strani, 2012.

Format: 12x20 cm

ISBN:

Ognjišče d.o.o. – Slomškova založba © Vse pravice pridržane 2020 | Politika uporabe piškotkov | Izvedba: Grafični studio, Robert Kuzma, Gremo jadrat, Second Swipe.