Piškotki na spletnem mestu Slomškova založba

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Več informacij o piškotkih si lahko preberete na povezavi "več o piškotkih".

Vaš IP naslov: 3.221.159.255
-
 
Ognjišče d.o.o.
Trg Brolo 11, 6000 Koper

Slomškova založba
Slomškov trg 3
SI - 2000 Maribor
Slovenija

E-pošta:

Tel.: 0590 80 250
Fax: 0590 80 251

Koristne povezave

SVOJ NAKUP PROSIM OPRAVITE TUKAJ!!!

SLOMŠKOVA KNJIGARNA

OGNJISCE

SPLETNA KNJIGARNA

Kartica zvestobe (KKO)

POPUST (KKO) in SPLETNI NAKUP (!!!)

Vsem članom knjižnega kluba Ognjišče (KKO) ob nakupu obračunamo članski popust! Več o naši kartici zvestobe lahko preberete na zgoraj objavljeni povezavi.
Zaradi direktiv, ki jih prinaša nov "Zakon o enotni ceni knjige", bo popust upoštevan zgolj pri knjigah, ki so v prodaji že več kot 6 mesecev. Sicer velja cena brez popustov!!!
Povabljeni, da svoj nakup opravite v eni od naših spletnih knjigarn (povezave zgoraj), saj zaradi združevanje spletnih strani na enotno (pod okriljem Ognjišča) pri nakupih preko strani Slomškove založbe občasno prihaja do tehničnih motenj, hkrait pa tudi (zaradi ne-vzpostavljenih povezav med strežniki) zaloge niso ažurirane.

Knjižne novosti

novosti

MATI RESNIČNE LJUBEZNI DAJ NAM POGUM (šmarnice za otroke)

Majda Strašek Januš

Šmarnice z zgodbami nagovarjajo otroke in odrasle, da bi res živeli kot kristjani, da bi to pokazali tudi s svojim življenjem. Zato prosimo Marijo, naj nam da pogum, da nas svoje vere v svetu brez Boga ne bo sram.

 

V Slomškovem letu pa šmarnice posvečamo tudi našemu prvemu svetniku, ki je to resnično ljubezen v vsej polnosti tudi živel.

 

Skupaj s knjigo vam podarimo tudi CD s himno letošnjiih šmarnic, ki jo prepevajo otroci iz župnije Marijinege oznanjenja Nazarje pod vodstvom Katje Gruber. Na zgoščenki je tudi posnetek spremljave, da lahko ob njej prepevate sami.

 

Broširano, 80 strani, 2012.

 

Zbiramo naročila! Predviden izid je v začetku aprila 2012.

Format: 14x20 cm

ISBN: 978-961-265-087-2

Ognjišče d.o.o. – Slomškova založba © Vse pravice pridržane 2021 | Politika uporabe piškotkov | Izvedba: Grafični studio, Robert Kuzma, Gremo jadrat, Second Swipe.