Piškotki na spletnem mestu Slomškova založba

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Več informacij o piškotkih si lahko preberete na povezavi "več o piškotkih".

Vaš IP naslov: 34.204.191.145
-
 
Ognjišče d.o.o.
Trg Brolo 11, 6000 Koper

Slomškova založba
Slomškov trg 3
SI - 2000 Maribor
Slovenija

E-pošta:

Tel.: 0590 80 250
Fax: 0590 80 251

Koristne povezave

SVOJ NAKUP PROSIM OPRAVITE TUKAJ!!!

SLOMŠKOVA KNJIGARNA

OGNJISCE

SPLETNA KNJIGARNA

Kartica zvestobe (KKO)

POPUST (KKO) in SPLETNI NAKUP (!!!)

Vsem članom knjižnega kluba Ognjišče (KKO) ob nakupu obračunamo članski popust! Več o naši kartici zvestobe lahko preberete na zgoraj objavljeni povezavi.
Zaradi direktiv, ki jih prinaša nov "Zakon o enotni ceni knjige", bo popust upoštevan zgolj pri knjigah, ki so v prodaji že več kot 6 mesecev. Sicer velja cena brez popustov!!!
Povabljeni, da svoj nakup opravite v eni od naših spletnih knjigarn (povezave zgoraj), saj zaradi združevanje spletnih strani na enotno (pod okriljem Ognjišča) pri nakupih preko strani Slomškove založbe občasno prihaja do tehničnih motenj, hkrait pa tudi (zaradi ne-vzpostavljenih povezav med strežniki) zaloge niso ažurirane.

Knjižne novosti

novosti

ROJSTVO VSTAJENJA

Sebastijan VALENTAN

Božjim vedutam, pesniški zbirki iz leta 2009, sledi druga zbirka pesmi Sebastijana Valentana. Tudi ta je meditativne narave, naslonjena na svetopisemsko simboliko števil - trije cikli (rojstvo, smrt in vstajnje) po dvanajst pesmi. Opazen je poetski premik, predvsem pa zaznaven sporočilni namen v krogu cekrvenega leta: Ob stvarniku pesnik iz rojstva vstajenja izrisuje novo Rojstvo, ki je hkrati tudi že Vstajenje, samo v sebi zaokroženo v božji Biti in Večno v troedinem Enem preko dvanajsterih - ni pomembno, ali apostolih ali davnih Izraelovih rodovih. Gre za Mi, za ti in ti in jaz. Za pesnikovo spoznanje,  v čem je dar in čar neskončnega stremljenja.

 

Broširano, 64 strani, 2012.

Format: 13x20 cm

ISBN:

Ognjišče d.o.o. – Slomškova založba © Vse pravice pridržane 2020 | Politika uporabe piškotkov | Izvedba: Grafični studio, Robert Kuzma, Gremo jadrat, Second Swipe.