Piškotki na spletnem mestu Slomškova založba

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Več informacij o piškotkih si lahko preberete na povezavi "več o piškotkih".

Vaš IP naslov: 34.204.191.145
-
 
Ognjišče d.o.o.
Trg Brolo 11, 6000 Koper

Slomškova založba
Slomškov trg 3
SI - 2000 Maribor
Slovenija

E-pošta:

Tel.: 0590 80 250
Fax: 0590 80 251

Koristne povezave

SVOJ NAKUP PROSIM OPRAVITE TUKAJ!!!

SLOMŠKOVA KNJIGARNA

OGNJISCE

SPLETNA KNJIGARNA

Kartica zvestobe (KKO)

POPUST (KKO) in SPLETNI NAKUP (!!!)

Vsem članom knjižnega kluba Ognjišče (KKO) ob nakupu obračunamo članski popust! Več o naši kartici zvestobe lahko preberete na zgoraj objavljeni povezavi.
Zaradi direktiv, ki jih prinaša nov "Zakon o enotni ceni knjige", bo popust upoštevan zgolj pri knjigah, ki so v prodaji že več kot 6 mesecev. Sicer velja cena brez popustov!!!
Povabljeni, da svoj nakup opravite v eni od naših spletnih knjigarn (povezave zgoraj), saj zaradi združevanje spletnih strani na enotno (pod okriljem Ognjišča) pri nakupih preko strani Slomškove založbe občasno prihaja do tehničnih motenj, hkrait pa tudi (zaradi ne-vzpostavljenih povezav med strežniki) zaloge niso ažurirane.

Knjižne novosti

novosti

IZKUSIMO VELIKONOČNO VESELJE

Anselm Grün

Pot vstajenja, ki jo hodimo v petdesetih dneh velikonočnega časa, je pot do vedno večje živosti, svobode in veselja. Pot, ki jo hodimo, je pot počlovečenja. In med praznovanjem te poti bi se nas naj vedno bolj dotaknile priložnosti, ki nam jih podarja Stvarnik. Vsako nedeljo praznujemo Gospodovo vstajenje. Tako lahko tudi mi nedeljo za nedeljo stopamo na vstajenjsko pot, da bi vedno znova v sebi vzbudili življenje, ki ga med tednom pogosto zapiramo v spone omejitev in nam ga uničuje ubijajoči delovni ritem. Za vsak teden je avtor izbral velikonočni evangelij, iz njega pa za vsak dan namenil določen simbol ali osebo, ki služi za razlago našega življenja. Vsak dan nam pokaže sliko, ki nam lahko pomaga, da na svoje življenje pogledamo z drugimii očmi in ga doživljamo čisto drugače. Vsaka slika nam omogoči, da na skrivnost vstajenja gledamo v novi luči. Po razlagi sledijo ali vaje, ki pomagajo, da našo ranjenost ozdravlja vstajenjsko življenje, ali pa vprašanja, na katera odgovarja konkretno življenje.

 

Trda vezava, 168 strani, 2012.

Format: 12x20 cm

ISBN:

Ognjišče d.o.o. – Slomškova založba © Vse pravice pridržane 2020 | Politika uporabe piškotkov | Izvedba: Grafični studio, Robert Kuzma, Gremo jadrat, Second Swipe.