Piškotki na spletnem mestu Slomškova založba

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Več informacij o piškotkih si lahko preberete na povezavi "več o piškotkih".

Vaš IP naslov: 34.238.190.122
-
 
Ognjišče d.o.o.
Trg Brolo 11, 6000 Koper

Slomškova založba
Slomškov trg 3
SI - 2000 Maribor
Slovenija

E-pošta:

Tel.: 0590 80 250
Fax: 0590 80 251

Koristne povezave

SVOJ NAKUP PROSIM OPRAVITE TUKAJ!!!

SLOMŠKOVA KNJIGARNA

OGNJISCE

SPLETNA KNJIGARNA

Kartica zvestobe (KKO)

POPUST (KKO) in SPLETNI NAKUP (!!!)

Vsem članom knjižnega kluba Ognjišče (KKO) ob nakupu obračunamo članski popust! Več o naši kartici zvestobe lahko preberete na zgoraj objavljeni povezavi.
Zaradi direktiv, ki jih prinaša nov "Zakon o enotni ceni knjige", bo popust upoštevan zgolj pri knjigah, ki so v prodaji že več kot 6 mesecev. Sicer velja cena brez popustov!!!
Povabljeni, da svoj nakup opravite v eni od naših spletnih knjigarn (povezave zgoraj), saj zaradi združevanje spletnih strani na enotno (pod okriljem Ognjišča) pri nakupih preko strani Slomškove založbe občasno prihaja do tehničnih motenj, hkrait pa tudi (zaradi ne-vzpostavljenih povezav med strežniki) zaloge niso ažurirane.

Knjižne novosti

novosti

PREŽIVELA, DA PRIČUJEM

Immaculée Ilibagiza

Avtorica je v spremni besedi zapisala: ”S to knjigo nimam namena podajati zgodovine Ruande ali genocida, ampak želim povedati svojo zgodbo. V zadnjem času je izšlo več zelo dobrih in poučnih knjig, ki podrobno raziskujejo politiko in mehanizme genocida leta 1994, v katerem je bilo po ocenah ruandske vlade v približno 100 dneh umorjenih več kot milijon oseb.

 

To je moja zgodba, povedana tako, kot se je spominjam ... In spominjam se je tako, kot bi se zgodila včeraj. Ta zgodba je resnična; uporabljam svoje pravo ime in imena članov moje družine.”

 

Immaculée Ilibagiza se je rodila v Ruandi in na državni univerzi študirala elektroniko in strojništvo. Med genocidom leta 1994 je izgubila večino članov svoje družine. Štiri leta kasneje se je iz Ruande preselila v Združene države Amerike in v New Yorku začela delati za OZN.

 

Broširano, 220 strani, 2010.

Format: 16x22 cm

ISBN: 978-961-265-046-9

Ognjišče d.o.o. – Slomškova založba © Vse pravice pridržane 2020 | Politika uporabe piškotkov | Izvedba: Grafični studio, Robert Kuzma, Gremo jadrat, Second Swipe.