Piškotki na spletnem mestu Slomškova založba

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Več informacij o piškotkih si lahko preberete na povezavi "več o piškotkih".

Vaš IP naslov: 34.204.191.145
-
 
Ognjišče d.o.o.
Trg Brolo 11, 6000 Koper

Slomškova založba
Slomškov trg 3
SI - 2000 Maribor
Slovenija

E-pošta:

Tel.: 0590 80 250
Fax: 0590 80 251

Koristne povezave

SVOJ NAKUP PROSIM OPRAVITE TUKAJ!!!

SLOMŠKOVA KNJIGARNA

OGNJISCE

SPLETNA KNJIGARNA

Kartica zvestobe (KKO)

POPUST (KKO) in SPLETNI NAKUP (!!!)

Vsem članom knjižnega kluba Ognjišče (KKO) ob nakupu obračunamo članski popust! Več o naši kartici zvestobe lahko preberete na zgoraj objavljeni povezavi.
Zaradi direktiv, ki jih prinaša nov "Zakon o enotni ceni knjige", bo popust upoštevan zgolj pri knjigah, ki so v prodaji že več kot 6 mesecev. Sicer velja cena brez popustov!!!
Povabljeni, da svoj nakup opravite v eni od naših spletnih knjigarn (povezave zgoraj), saj zaradi združevanje spletnih strani na enotno (pod okriljem Ognjišča) pri nakupih preko strani Slomškove založbe občasno prihaja do tehničnih motenj, hkrait pa tudi (zaradi ne-vzpostavljenih povezav med strežniki) zaloge niso ažurirane.

Knjižne novosti

novosti

HARMONIJE ŽIVLJENJA - Družinam v iskanju (šmarnično branje)

Karel GRŽAN

Šmarnična premišljevanja so večinoma umeščena v družinski krog, v pogovore med modrim dedkom, ki živi v spominih na ljubljeno pokojno babico, in njegovimi vnuki: Janom, Mojco in Juretom, s svojimi spoznanji in vprašanji se v dialoge vključujeta tudi oče Janez in mama Ivana. Dogajanje je prestavljeno tudi v ogledovanje in zgodovino Jurkloštra, v doživljanje komune - šole življenja - ali na naporno pot premagovanja samega sebe pod Raduho.

 

Prepletajo se temeljna življenjska vprašanja: svetloba in tema v našem življenju, radost, bolečina in trpljenje, dobro in zlo, zaljubljenost in ljubezen, duhovno in čustveno ravnovesje, sprejetost v ljubezni in v človeški resničnosti, solze in smeh, krepitev volje in življenjske odgovornosti, v dani resničnosti je življenje priložnost, začasen čas in prostor našega bivanja, žalovanja odžalovanje, sveti in svetli ...

 

Broširano, 192 strani, 2010.

Format: 14 x 20 cm

ISBN: 978-961-265-037-7

Ognjišče d.o.o. – Slomškova založba © Vse pravice pridržane 2020 | Politika uporabe piškotkov | Izvedba: Grafični studio, Robert Kuzma, Gremo jadrat, Second Swipe.