Piškotki na spletnem mestu Slomškova založba

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Več informacij o piškotkih si lahko preberete na povezavi "več o piškotkih".

Vaš IP naslov: 34.204.191.145
-
 
Ognjišče d.o.o.
Trg Brolo 11, 6000 Koper

Slomškova založba
Slomškov trg 3
SI - 2000 Maribor
Slovenija

E-pošta:

Tel.: 0590 80 250
Fax: 0590 80 251

Koristne povezave

SVOJ NAKUP PROSIM OPRAVITE TUKAJ!!!

SLOMŠKOVA KNJIGARNA

OGNJISCE

SPLETNA KNJIGARNA

Kartica zvestobe (KKO)

POPUST (KKO) in SPLETNI NAKUP (!!!)

Vsem članom knjižnega kluba Ognjišče (KKO) ob nakupu obračunamo članski popust! Več o naši kartici zvestobe lahko preberete na zgoraj objavljeni povezavi.
Zaradi direktiv, ki jih prinaša nov "Zakon o enotni ceni knjige", bo popust upoštevan zgolj pri knjigah, ki so v prodaji že več kot 6 mesecev. Sicer velja cena brez popustov!!!
Povabljeni, da svoj nakup opravite v eni od naših spletnih knjigarn (povezave zgoraj), saj zaradi združevanje spletnih strani na enotno (pod okriljem Ognjišča) pri nakupih preko strani Slomškove založbe občasno prihaja do tehničnih motenj, hkrait pa tudi (zaradi ne-vzpostavljenih povezav med strežniki) zaloge niso ažurirane.

Knjižne novosti

novosti

BOŽJE VEDUTE

Sebastijan Valentan

Avtor pesniške zbirke je bogoslovec na poti  čez štiri svete postanke, ko si ob njih vzame čas za preblisk in pogled v razsežnost Neizrekljivega. To je smer od posvetitve Brezmadežni do duhovniškega vstopa v prezbiterij. Po sedem pesmi, označujočih zavezo Njej v kongregaciji, in duhovnih razgledov v službi lektorja, akolita ter pripravnika za diakonat in prezbiteriat. Pesnik bogoslovec se v njej razodeva kot prepričljiv popotnik k Cilju. Priznava svojo neznatnost in nemoč, potrebo po kesanju, usmiljenju in sprejetosti.

Božje vedute so razglednice po večnem, saj jih izrisuje Večni. Pisalo in čopič mu posojata pesnik in slikarka. Iz te troedinosti preseva mir, tiho plačilo za viharno napetost  ustvarjanja.

 

Broširano, 64 strani, 2009.

Format: 13 x 20 cm

ISBN: 978-961-265-018-6

Ognjišče d.o.o. – Slomškova založba © Vse pravice pridržane 2020 | Politika uporabe piškotkov | Izvedba: Grafični studio, Robert Kuzma, Gremo jadrat, Second Swipe.